SELMANOĞLU babalar gününü kutladı
SELMANOĞLU babalar gününü kutladı
Elazığ Belediye Başkanı Süleyman SELMANOĞLU babalar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
18 Haziran 2011 18:03

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman SELMANOĞLU babalar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Babaların evlatlarına karşı yaradılışları nedeniyle biraz mesafeli olsa da, çocuklarına olan koruma ve merhamet duygusunda anneleri aratmadığını kaydeden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman SELMANOĞLu bu vesileyle tüm babaların babalar gününü kutladı.


Başkan SELMANOĞLU mesajında nasıl ki yuvayı diş kuş yaparsa, bir evin de temel direğinin evin babası olduğunu, güçlü aile bağlarının oluşmasında yine babanın rolünün son derece önemli olduğunu, aileleri için her zaman fedakârca çalışan babalarımızın yılın sadece bir günü değil, yılın her gününde hatırlanması ve onlara gereken saygının gösterilmesinin, babalarımıza en büyük hediye olacağını kaydetti.


Bu özel günde yüreği evlat acısıyla yanan tüm babalarımızın acılarına ortağız diyen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman SELMANOĞLU açıklamasında son olarak Şehit Babalarını da unutmayarak, onlarında bu toplumun en saygın ve en gururlu babaları olduğunu belirtti. Başkan SELMANOĞLU bu duygu ve düşüncelerle tüm babaların babalar gününü kutlayarak, aileleri ile birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hayat diledi.

BU HABERİ PAYLAŞIN!
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş Digg'de Paylaş Del.icio.us'ta Paylaş Google'da Paylaş Yahoo'da Paylaş Technorati'de Paylaş
İbrahim Taşel - Çocuklarımız şanslı mı?
İbrahim Taşel
06 Ocak 2011
Yorumlarınızı Facebook hesabınızla yazın!
YAZARLAR
HAVA DURUMU
ELAZIG
Konya 4 - 1 Elazığ
166 kez görüntülendi
Elazığ 2 - 1 Buca
568 kez görüntülendi
T.Linyit - Elazığ
348 kez görüntülendi
Elazığ 0 - 0 K. Erciyes
502 kez görüntülendi
ERDEM'den SON NOKTA
69 kez izlendi
Elazığ 2 - 1 Buca
760 kez izlendi
ELAZIĞ'IN HÂLİ
529 kez izlendi
ÇOK OKUNANLAR