YURTKUR'dan ek süre!
YURTKUR'dan ek süre!
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR), burs, öğrenim kredisi almaya hak kazanan öğrencilerin taahhüt senetlerini teslim etme süresini 29 Şubat'a kadar uzattı.
11 Şubat 2012 14:12

YURTKUR’ DAN yapılan açıklamada, burs, öğrenim ve katkı kredisi değerlendirme sonuçlarının, kurumun ''www.kyk.gov.tr'' internet adresinden TC kimlik numaraları girilerek öğrenilebildiği belirtildi.

Öğrencilerin taahhüt senetlerini, 29 Şubat 2012'ye kadar herhangi bir noterde tanzim ve tasdik ettirerek, kurumun bölge veya yurt müdürlüklerine teslim edecekleri ifade edilen açıklamada, bölge veya yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerde ise ''Cemal Gürsel Cad. No:61 06590 Cebeci/Ankara'' adresindeki Kredi Dairesi Başkanlığına postayla gönderileceği veya elden teslim edileceği kaydedildi.

Açıklamada, taahhüt senetlerini 29 Şubat'a kadar teslim edenlerin ödemelerinin 6 Mart 2012'de, Ocak 2012 tarihinden geçerli olmak üzere TC Ziraat Bankasının ilgili şubelerinden yapılacağı bildirildi.

BU HABERİ PAYLAŞIN!
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş Digg'de Paylaş Del.icio.us'ta Paylaş Google'da Paylaş Yahoo'da Paylaş Technorati'de Paylaş
İbrahim Taşel - Çocuklarımız şanslı mı?
İbrahim Taşel
06 Ocak 2011
Yorumlarınızı Facebook hesabınızla yazın!
YAZARLAR
HAVA DURUMU
ELAZIG
Konya 4 - 1 Elazığ
166 kez görüntülendi
Elazığ 2 - 1 Buca
568 kez görüntülendi
T.Linyit - Elazığ
348 kez görüntülendi
Elazığ 0 - 0 K. Erciyes
502 kez görüntülendi
ERDEM'den SON NOKTA
69 kez izlendi
Elazığ 2 - 1 Buca
760 kez izlendi
ELAZIĞ'IN HÂLİ
529 kez izlendi
ÇOK OKUNANLAR