Milletvekili Erol Keleş, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nda düzenlenen “Hemşehrilerimizle Buluşma” programında vatandaşlarla bir araya geldi.
Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nda düzenlenen “Hemşehrilerimizle Buluşma” programında vatandaşlarla bir araya geldi. Gün boyunca gerçekleştirilen görüşmelerde, Elazığlı vatandaşların sorunları ve talepleri dinlendi, çözüm önerileri sahadan alındı.
Programa katılan her vatandaşla birebir görüşmeler gerçekleştirerek talepleri not alan ve çözüm süreci için ilgili mercilerle temas kurulacağını ifade eden Milletvekili Keleş, “Biz, dertleşmeyi siyaset değil; vefa bilen bir hareketin mensuplarıyız” dedi.
Milletvekili Keleş, görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada, “Güvenleri ve samimiyetleriyle yolumuzu aydınlatan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Biz bu yola sevdayla çıktık, aynı sevdayla yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.