• MENÜ
    • Hakkımızda
    • İzleyici Temsilcisi
    • Reklam
    • Künye
    • Frekans Bilgileri
    • İletişim
logo

Elazığ
  • CANLI YAYIN
  • FOTO HABER
  • VİDEO HABER
Anasayfa Siyaset Gündem Spor Ekonomi Eğitim Kültür Sanat Sağlık Teknoloji Elazığ Spor
  • Haber
  • Foto Haber
  • Elazığ
  • Elazığ'da Saklı Doğa Harikası: Nişankaya Şelalesi ve Doğal Kanyon

Elazığ'da Saklı Doğa Harikası: Nişankaya Şelalesi ve Doğal Kanyon

  • Elazığ
  • kanal23.com /
  • 16-06-2026 16 Haziran 2026 - 10:40 | Güncelleme: 16 Haziran 2026 - 10:40

Elazığ'ın Kovancılar ilçesindeki Nişankaya Şelalesi ve kanyonu, el değmemiş doğal yapısı, heybetli kaya blokları ve baharın eşsiz coğrafyasıyla görenleri kendine hayran bırakıyor.

Kovancılar ilçesinde bulunan Nişankaya Şelalesi ve kanyonu, baharın gelişiyle yeşile bürünen eşsiz coğrafyasıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. İlçeye bağlı Nişankaya köyü sınırlarında yer alan bölge, özellikle yaz mevsiminde eşsiz bir güzelliğe bürünüyor. Metrelerce yükseklikteki dikey taş yapısı ve kanyonu andıran sarp kayalıkların arasından süzülerek dökülen su, dronla havadan görüntülendi.

 

 

Şelalenin ve kanyonun güzelliğini yerinde görmek için bölgeye gelen yöre sakinlerinden Beytullah Çapkur, "Yakın köyde yaşıyoruz. Daha doğal bir görüntü var. Gerçekten şık bir görünüm katıyor. Kanyonumuz, kanyon gibi bir görüntü veriyor. Doğal bir ortam tamamen ve çevre güzelliğini koruyor. Burada gerçekten hoş bir görüntü oluşturuyor. İnsanlar buraya fazla gelmiyor ama değeri bilinmesi gereken bir yer. Fotoğrafımı da çektim. Gerçekten güzel bir yer" dedi.Kovancılar ilçesinde bulunan Nişankaya Şelalesi ve kanyonu, baharın gelişiyle yeşile bürünen eşsiz coğrafyasıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. İlçeye bağlı Nişankaya köyü sınırlarında yer alan bölge, özellikle yaz mevsiminde eşsiz bir güzelliğe bürünüyor. Metrelerce yükseklikteki dikey taş yapısı ve kanyonu andıran sarp kayalıkların arasından süzülerek dökülen su, dronla havadan görüntülendi.

 

Diğer Elazığ Haberleri

Tümünü Göster

Bakan Zeybekci Moody’s’in kredi notunu düşürdüğü 17 Türk bankasına sahip çıktı

Terör yüzünden ekilemeyen araziler yeşillendi

Mesafeler düşecek, ticaret artacak

(Özel) Mahalleyi hayvanat bahçesine, evini kliniğe çevirdi

Mevlüt Uysal Mecidiyeköy Mahmutbey Metro inşaatının bitiş tarihini açıkladı

Ege Denizi’nde görülen köpek balıklarının sırrı ortaya çıktı

Bizi takip et

En Çok Okunanlar

  • Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı

  • Elazığ Dahil 34 İlde Nitelikli Dolandırıcılık Ve Yasa Dışı Bahis Operasyonu

  • Elazığspor Kulüp Başkanlığı’na Ahmet Toprak Seçildi

  • Elazığ'da ‘Asrın İnşasında' Çalışmalar Hız Kesmeden Sürüyor

  • Halı Sahada Çıkan Kavga 3 İle Sıçradı: 13 Yaralı

  • Eski Başkan Ahmet Feti Yılmaz'dan Ballıca'ya Cevap

  • Elazığ'da Saklı Doğa Harikası: Nişankaya Şelalesi ve Doğal Kanyon

  • Elazığspor’un Toplam Borcu Belli Oldu

  • MASSAD, Tavşan Adası için projelerini sıraladı

Yayinlar

  • Kanal 23 TV
  • Radyo Fm 23
  • Radyo Hazar
  • Radyo Kulüp
  • Ezgi Radyo
  • Elegans Medya

Kategoriler

  • Siyaset
  • Gündem
  • Spor
  • Ekonomi
  • Eğitim
  • Kültür Sanat
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Elazığ
  • Spor

Kurumsal

  • Gizlilik Politikası
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Koşulları

www.kanal23.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Kanal23Tv’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Copyright © 2026. Tüm Hakları Saklıdır. Elazığ - Kanal23.