Gazze Direniş Platformu’nun başlattığı yardım kampanyası nöbeti devam ediyor. 59. haftada nöbeti iyilik derneği devraldı.

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda başlatılan yardım kampanyası nöbeti İyilik Derneği’ne devredildi. 59. Basın açıklamasında saldırılar sona erene kadar nöbete devam edileceğini çağrısında bulunuldu.

 

 

Gazze Direniş Platformu Dönem Sözcüsü Muhammed Sacit Ataş, İsrail’in Gazze’deki tüm nüfusu yok etmeye çalıştığını vurgulayarak, “İsrail’in istediği kendine köle olan bir dünyadır.” dedi.

 

 

İyilik Der Gönüllüsü İlhami Duman, dernek olarak saldırıların olduğu bölgede sağlık, gıda ve temiz su çalışmalarını yürüttüklerini söylerken kurban bayramı için yapılan planlamayı paylaştı