Yeni Parti Elazığ İl Başkanı Dr. Emrah Özden, Yeni Parti’nin siyaset anlayışı ve Elazığ’da yürütmeyi planladığı çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Özden, çözüm odaklı siyaset anlayışıyla hareket edeceklerini söylerken; partilerine sahada büyük ilgi olduğunu belirtti.
Yeni Parti Elazığ İl Başkanı Dr. Emrah Özden ve teşkilat üyeleri Kanal 23’ü ziyaret etti.

Yakın zamanda yönetim kurulunu belirleyen ve teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Emrah Özden ziyaretinde Elazığ ve Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmede bulundu.
İl Başkanı Emrah Özden, Elazığ’da gençlerin gelecekle ilgili kaygılarının olduğunu, emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntının ve işsizlik sorunlarının farkında olduklarını söylerken, çözüm odaklı bir siyaset anlayışı ile hareket etmeyi planladıklarını belirtti.

Özden sahadaki ziyaretlerinde Yeni Parti’ye büyük ilgi olduğunu gözlemlediklerimi ifade etti.





