TBMM’de bir basın açıklaması düzenleyen Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, CHP’nin kendi iç çelişkileriyle yüzleştiğini söyledi. Elazığ’daki uluslararası düzeydeki yarışmalara da değinen Açıkkapı” Elazığ uluslararası kuaförlük yarışmasına ev sahipliği yapacak” dedi.
AK Parti Elazığ Milletvekili ejder Açıkkapı TBMM’de bir açıklama düzenledi. Basın toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi’nde son dönemde yaşanan tartışmalara değinen Açıkkapı, CHP yöneticilerinin birbirlerine yönelik “butlan”, “irade gaspı”, “atanmış yönetim” ve “darbe” gibi suçlamalarda bulunduğunu söyledi.
“Düne kadar aynı yönetimi alkışlayanların bugün birbirlerini gayrimeşru ilan etmeleri milletimiz tarafından dikkatle takip edilmektedir” ifadelerini kullanan Açıkkapı, CHP’nin kendi iç meselelerinin sorumluluğunu başka adreslerde aramaması gerektiğini belirtti.
AK Parti’nin meşruiyetinin milletin sandıkta verdiği destekten kaynaklandığını ifade eden Açıkkapı, “Biz eser üretmeye, hizmet üretmeye ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine yürümeye devam ediyoruz. CHP’nin kendi iç hesaplaşmalarını Cumhurbaşkanımıza ve milletimizin iradesine fatura etme çabaları sonuç vermeyecektir” dedi.

Basın toplantısının sonunda Elazığ’da gerçekleştirilecek önemli bir organizasyona da dikkat çeken Açıkkapı, 21 Haziran 2026 tarihinde düzenlenecek Uluslararası Kuaförlük Yarışması kapsamında 13 ülkeden ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden yaklaşık 700 katılımcının Elazığ’da ağırlanacağını açıkladı.
Elazığ Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu ve ekibine teşekkür eden Açıkkapı, organizasyonun şehrin tanıtımına önemli katkı sağlayacağını belirterek yarışmaya katılacak tüm kuaförlere başarılar diledi.




