AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından hayata geçirilen yeni saha çalışması kapsamında teşkilatın tüm kademeleri Baskil’de buluştu. Programda yaklaşık 100 kişilik AK kadro ilçe merkezi ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Program, AK Parti’nin vatandaşla doğrudan temasını güçlendirmeyi hedefleyen yeni proje kapsamında gerçekleştirilen ilk ilçe buluşması oldu.
Programa AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Genel Meclis Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, 3 kademe ilçe başkanları, il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Program kapsamında ilçe merkezi ve köylerde kapsamlı ziyaretler gerçekleştirildi. Milletvekilleri ve teşkilat mensupları esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelirken, kadın kolları ekipleri de hane ziyaretleri yaparak vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Gün boyu süren programda vatandaşlarla birebir temas kurularak hem teşkilat çalışmaları anlatıldı hem de ilçenin ihtiyaçları yerinde değerlendirildi.

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında önümüzdeki süreçte diğer ilçelerde de benzer programların gerçekleştirilmesi planlanıyor. Teşkilatın tüm kademelerini sahada buluşturacak çalışmalarla vatandaşlarla doğrudan temasın artırılması hedefleniyor.






