El Aksa Platformu, 7 Ekim’in yıl dönümünde Gazze’de yaşanan zulümlere dikkat çekmek amacıyla araç konvoyu ve konferans düzenleyecek. Programda Gazze’den gelen davetliler de yer alacak.

El Aksa Platformu, 7 Ekim’in yıl dönümünde Gazze’de yaşan zulümlere dikkat çekmek amacıyla Elazığ’da bir dizi program düzenleyecek.

Program kapsamında ilk olarak saat 17.30’da Hz. Ali Camii önünde araç konvoyu gerçekleştirilecek. Türk ve Filistin bayraklarının taşınacağı konvoy, Hz. Ali Camii önünden başlayarak Elazığ Belediyesi önünde sona erecek.

Programın ikinci bölümünde ise saat 19.30’da Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde konferans düzenlenecek. Gazze’den gelen davetlilerin de katılacağı konferansta, Gazze’de yaşananlara dikkat çekilecek ve bölgedeki gelişmeler ele alınacak. El Aksa Platformu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kayaoğlu, Gazze’de yaşananlara sessiz kalınmaması gerektiğini belirterek tüm vatandaşları programa davet etti.