Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Abdulkerim Yılmaz, Kanal 23’e gerçekleştirdikleri ziyarette Elâzığ’ın ekonomik kalkınması için iş birliğine hazır olduklarını belirterek, özellikle turizm yatırımlarının artırılması gerektiğini vurguladı.

Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Abdulkerim Yılmaz, Yürütme Kurulu Üyeleri Fethi Dilek, Osman Seçgin ve Ümit Kuloğlu ile birlikte kanal 23’ü ziyaret etti. Ziyarette Kanal 23 Haber Müdürü Elif Doğan tarafından karşılanan heyet, Elazığ Ekonomi Platformunun çalışmaları ve hedeflerine ilişkin istişarede bulundu.

Ziyarette konuşan Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Abdulkerim Yılmaz, Elazığ ekonomisinin gelişimi için kurum ve kuruluşlar ile ortak faaliyetler yürütmeye hazır olduklarını belirterek Elazığ’ın özellikle turizm alanında yatırımcı çekmesi gerektiğini kaydetti.

 

 

Elazığ’da 6. Bölge teşviklerinin ardından yatırımların arttığını dile getiren Dönem Başkanı Yılmaz, Hazar gölünün önemli bir değer olduğunu ve turistik cazibe merkezi haline getirilebileceğini dile getirdi.