Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı, ETSO Başkan Adayı Ahmet Ballıca ile Seçim Koordinasyon Merkezi’nde bir araya geldi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. İbrahim Gök, Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av.Erhun Karakuş ve beraberindeki heyet, Ahmet Ballıca Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek Elazığ TSO Başkan Adayı Ahmet Ballıca’yı ve seçim ekibini ziyaret ederek başarılar dilediler.

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. İbrahim Gök uzun süredir aynı düşünce platformunda birliktelikleri olduğunu vurgulayarak, “Elaziz’in yürekli çocukları tabiri çok hoşuma gitti. Uzun yıllardır tanırım kendisini. Çok kaliteli bir ailenin evladıdır. Mustafa Ballıca gibi, Elazığ’ın gerek iş dünyasında gerek spor camiasında herkesin çok iyi tanıdığı bir isim. Bu ismin evladı da bizim kanaatimizce aynı kalitede bir insan. Yaklaşan seçimlerde kendisine ve ekibine başarılar dilerim.” İfadelerini kullandı.

“BU ŞEHİRDE BAZI ŞEYLERİN DEĞİŞMESİNİ İSTİYORUZ”
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Ballıca, “Sayın Genel Başkan Yardımcımız, Sayın İl Başkanım ve kıymetli hazirun, hepiniz hoş geldiniz. Gördüğünüz üzere çok genç bir ekiple yola çıktık. Bu şehirde bazı şeylerin değişmesini istiyoruz. Bu genç ekiple bunu başarırsak, siyasetten bürokrasiye, sosyal hayattan bütün alanlara kadar bir çok şeyi değiştireceğimizi umut ediyoruz.” dedi
“SEÇİMİ KAZANMAK ADINA FARKLI YOLLARA SAPMADIK”
Açıklamalarını sürdüren Ballıca, “Yaklaşan seçimleri kazanmak adına farklı yollara sapmadık, farklı hesaplar yapmadık. İnandığımız insanlarla, fikir üreten, tartışmaya ve eleştiri ve istişareye açık insanlarla bu şehir için mücadele edeceğiz. Bu gücü ve kuvveti kendimizde görüyoruz. Şehrimizdeki isteğin de farkındayız. Bu şehre nasip etmeyi İnşallah nasip eder Allah.” Diyerek konuşmalarını sonlandırdı. Program proje paylaşımı ile devam etti.




