Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan, belde genelinde yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, bir yandan sel felaketinde zarar gören bölgelerde onarım ve temizlik çalışmalarının sürdüğünü, diğer yandan asfalt ve yol yapım çalışmalarına devam edildiğini ifade etti.

Yurtbaşı Belediyesi, beldenin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, sel felaketinin ardından hasar gören bölgelerde temizlik ve onarım çalışmalarını yürütürken, diğer mahallelerde asfalt ve yol yapım çalışmalarına da devam ediyor.

Başkan Nihat Doğan, yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yurtbaşı’mızın her köşesinde hemşehrilerimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Bir yandan sel felaketinde zarar gören bölgelerimizin yaralarını sarıyor, temizlik ve onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diğer yandan mahallelerimizde asfalt ve yol yapım çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Amacımız, çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmak. Ekip arkadaşlarımızla birlikte sahadayız. Yurtbaşı’mızın hiçbir mahallesini ihmal etmeden, imkânlarımızı en iyi şekilde değerlendirerek hizmet üretmeye devam edeceğiz.”

Başkan Doğan, “Her şey Yurtbaşı için” anlayışıyla çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.