Elazığ Belediyesi’nin faaliyete başlatacağı Yaz Okulu için son başvuru tarihi 6 Temmuz Pazartesi olarak belirlendi.
Elazığ Belediyesi, yıl boyunca sanat, spor, müzik, kişisel gelişim ve daha birçok alanda açtığı kurslarla vatandaşların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlarken, istihdam olanaklarını artırmaya yönelik eğitim programlarıyla da destek vermeye devam ediyor.
Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, yaz döneminde Yaz Okulu başlatılacak. Yaz Okulu’nda, Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde İngilizce, bilgisayar, hızlı okuma, robotik kodlama, satranç, drama, akıl oyunları ve resim kursları düzenlenecek. Ayrıca keman, gitar, bağlama, piyano, kanun, ud, cümbüş, ritim, ney, konservatuvar kursları da gerçekleştirilecek.
Kurslar için kayıt süreci de devam ediyor. Yaz Okulu’na kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar 6 Temmuz Pazartesi gününe kadar 04242383796 numaralı hattı arayarak ya da Elazığ Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü EBEGEM Öğrenci İşleri’ne şahsen başvuruda bulunabilecek.




