Elazığ Belediyesinin geleneksel hale getirdiği yaz etkinlikleri kapsamında Kültür Park'ta düzenlenen yaz konserleri, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Sanatçı Mustafa Öztürk'ün sahne aldığı konserde Elazığlılar, sevilen eserlere hep birlikte eşlik ederek yaz akşamının keyfini çıkardı.

Elazığ Belediyesinin geleneksel hale getirdiği "Yaz Etkinlikleri", vatandaşların yoğun ilgisiyle Kültür Park'ta devam ediyor. Her akşam 21.00 ile 23.00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinlikler, yaz akşamlarına renk katıyor.

Kentin farklı noktalarında düzenlenen Mehteran konserleri, Kürsübaşı konserleri ve Gezici Tiyatro Şenliği ile her yaştan vatandaşa hitap eden Yaz Etkinlikleri kapsamında, Kültür Park Sahnesi'nde düzenlenen Yaz Konserleri de büyük beğeni topluyor.

Konser öncesinde konuşan Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Elazığ Belediyesi olarak yaz boyunca hem Kültür Park'ta hem de mahallelerde gerçekleştirecekleri sanatsal ve kültürel etkinliklerle toplumun tüm kesimlerine ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

 

 

Konuşmaların ardından sahne alan sanatçı Mustafa Öztürk, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle vatandaşlara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konsere katılan vatandaşlar da şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek geceye renk kattı.

 

 

Elazığ Belediyesinin yaz boyunca sürdüreceği Yaz Etkinlikleri kapsamında düzenlenecek Yaz Konserleri, 30 Ağustos'a kadar birbirinden değerli sanatçıları Elazığlılarla buluşturmaya devam edecek.